Boost je verkoop – 5 verrassende webshop ideeën.

Boost verkoop - 5 Verrassende webshop ideeen

5 verrassende webshop ideeën, ieder branche zijn mogelijkheden

De 5 verrassende weshop ideeën. Voor iedere branche, niche of business is het mogelijk om een Woocommerce webshop te laten bouwen. E commerce en online verkoop is niet meer weg te denken.

Een online verkoop kanaal is naast uw fysieke winkel een extra vitrine voor potentiële klanten. E-commerce zorgt ook voor een betere cashflow binnen jouw bedrijf. Daarom laat je als bedrijf die niet online verkoopt, een ontzettend grote kans voor meer omzet schieten. 

Hierbij een overzicht met 5 verrassende webshop ideeën.

De online tattoo webshop

Online tattoo webshop

U bent artiest en zet het liefst van al Tattoo’s? 

Dat is heel logisch, maar wist je dat alles wat je in jouw tattoo studio verkoopt, je ook ONLINE via een Woocommerce webshop kan verkopen. De online tattoo winkel is de eerste van onze 5 verrassende webshop ideeën. 

Hierbij een overzicht wat een tattoo artiest kan verkopen in een webshop : 

 • Merchandise :  maak van uw meesterwerken bedrukte T-shirts, Hoodies, stickers of posters. Maken kan bijvoorbeeld via Vistaprint.
 • Verzorging :  online kan u verzorgingsproducten, lotions en creams verkopen. 
 • Make-up : klanten die een tattoo plaatsen houden zeker en vast van make-up, verkoop online de producten die uw klanten gebruiken.
 • Kunst : als je tattoo artiest bent, ben je zeker en vast gezegd met de skills voor tekeningen of schetsen van jouw ideeën. Verkoop ze online en zorg zo voor een extra inkomen
 • Boeken en tijdschriften : jouw klanten zijn zeker geïnteresseerd in de boeken en tijdschriften die je inspireerden! Verkoop deze online.
 • Tattoo supplies : zie je het groot, mogelijks kan je verdeler worden van het merk waar je de tattoos me zet; inkt, naalden, grips, enz…

Interieur architect met een webshop

Interieur architect met een webshop

Fysieke en digitale producten voor webshop

Het 2de verrassende idee voor een Woocommerce webshop, is de shop van een interieur architect. Hou je van het perfect inrichten van woningen, bedrijven of winkels? Dan heb je vast en zeker jouw favoriete merken van lampen, meubels en decoratie.

Hierbij de ideeën wat een interieur architect(e) online kan verkopen in zijn/haar  webshop:

 • Interieur design service : biedt consultaties aan voor advies over het interieur van uw klanten.
 • Decoratie artikelen : verkoop de favoriete interieur decoratie in jouw eigen webshop, zoals lampjes, kunst of tapijten.
 • 3D renders : maak 3D ontwerpen voor klanten en biedt ze online aan als een service. Heel wat bedrijven zijn hiernaar ook op zoek!
 • Duurzaam design : heel wat mensen zijn op zoek naar duurzaam design.
 • Design templates : maak templates met kleuren schema’s, stylen, merken en meubel schikkingen en verkoop ze online. 

Verrassend webshop idee voor een Personal trainer

Webshop idee voor personal trainer

Extra cashflow voor de personal trainer

Als personal trainer zit je behoorlijk vast aan de uren die je kan besteden aan klanten begeleiden. Daarom is dit 3de idee van de 5 verrassende webshop ideeën heel interessant

Je wil 7/7dagen  24/24 uur blijven geld verdienen? Dit kan met een Woocommerce webshop. Hiermee biedt je producten aan die zorgen voor een betere financiële positie in je bedrijf. 

Als sport coach adviseer je jouw klanten ook gezonde voeding, geef je advies over het beste sporthorloge of raad je de supplementen aan voor extra spiermassa.

Waarom al deze producten niet ineens aanbieden in je fitness club?

Hierbij het overzicht van producten die een personal trainer online kan verkopen : 

 • Supplementen : jouw klanten zijn sporters, die hebben dus ook wel interesse in extra eiwit, energy repen voor tijdens het sporten, sportdrank en meer.
 • Gezonde voeding : sporters houden van gezonde voeding, ook dit kan je online aanbieden
 • Sport horloges en trackers : je bent zelf fan van een welbepaald sporthorloge merk? Biedt deze aan in een online shop.
 • Training schema’s : maak training schema’s op en verkoop ze online.
 • Bike fitting : werk je met fietsers? Dan hebben die zeker interesse in het verbeteren van hun fiets positie, biedt het advies online aan
 • Fysieke testen : biedt testsessies aan voor sporters, met verslag en advies voor hun training schema. 

Webshop ideeën voor koffiebar.

Extra verkoop voor koffiebar

Je baat een koffiebar uit? Heb je al eens gedacht aan extra omzet en 24/24 h en 7/7 dagen verkoop? Je kan met Ecommerce en een (extra) online shop extra verkopen en bijkomende geldstroom genereren.

Dode momenten kan je opvullen met het inpakken van je bestellingen en het beantwoorden van je klanten vragen. De typische rustiger momenten in je koffiehuis vul je zo efficiënt op met een geld opbrengende bijverdienste. 

Door de verkoop online, groeit je afname bij de leverancier wat dan weer je onderhandeling positie versterkt. 

Hierdoor blijf je niet enkel en alleen afhankelijk van de verkochte koffie in jouw koffie bar maar kun je de heerlijke bonen zelfs internationaal verkopen. 

Ziehier ons overzicht van producten die een koffiebar ullen online kan verkopen : 

 • De koffiebonen : verkoop de heerlijke bonen die je gebruikt voor jouw espresso of latté in de bar, online via je verrassende webshop idee
 • Merchandise : maak mooie koppen met een leuk opschrift en verkoop ze online. Ook T-shirts, petten en hoodies zijn mogelijk.
 • Pralines en koekjes : die heerlijke pralines of de koekjes die je maakt kunnen ook online de deur uit vliegen!
 • Koffiebar on the road : biedt je koffie aan op locatie en laat klanten je online boeken voor hun feesten en events.
 • Koffie machines : je kan mogelijks verdeler worden van het merk van jouw espresso machine en de particuliere toestellen online verkopen.

Webshop ideeën voor een honden trim salon.

Extra omzet voor een honden trimmer

Hebt u een honden trim salon en is honden er piekfijn laten uitzien jouw dagdagelijkse activiteit? Wist je dat je ook extra omzet kan genereren en geld verdienen terwijl je aan het werk bent? Dit kan met een online winkel. Hierin kan je heel wat producten en diensten verkopen.

Een overzicht van de producten waarmee een honden trim salon extra kan verdienen : 

 • Honden verzorgingsproducten : verkoop de shampoo, conditioner, kammen en borstels die je zelf gebruikt online via een webwinkel.
 • Gezonde snoepen : uw klanten willen het beste voor hun dier, dus ook gezonde snoepen. Zoek een merk die je kan aanbieden en online verkopen.
 • Honden mode : baasjes die hun dier zo goed verzorgen hebben zeker ook interesse in mooie halsbanden, halsters en jasjes voor hun huisdier. Dit kan u ook online verkopen 24/24 7/7.
 • Speeltjes : een gezonde hond is een sportieve hond. Biedt duurzame honden speeltjes aan en verkoop ze in uw webshop. 

5 verrassende webshop ideeën samengevat

Zo hebt u van ons 5 verrassende webshop  ideeën gehad. Soms misschien wat triviaal, maar je hebt de boodschap wel begrepen?

Eigenlijk kan je voor iedere branche, niche of business een Woocommerce webshop laten maken. 

Een extra verkoop kanaal online met ene online winkel is DE manier om extra omzet en business te genereren. Natuurlijk is het cruciaal om het ernstig aan te pakken en goed overwogen te werk te gaan. 

In de moderne digitale wereld lijkt het ons onontbeerlijk dat je ook jouw online aanwezigheid versterkt met een webshop voor meer verkoop en meer zichtbaarheid van uw bedrijf.  

Share if you like!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *