Online marketing

Toont alle 10 resultaten

Alles wat u nodig hebt voor uw online marketing strategie kan u hier aankopen. Onze belangrijkste producten zijn de standaard prestatie analyse, de business prestatie analyse en de PRO prestatie analyse. Ook de opmaak van een Google Adwords campagne of bv ook de aanmaak van een Social Media account kan u hier aanschaffen. Als Woocommerce consultant helpen wij E-commerce bedrijven ook met specifiek webshop advies op maat.


Wat is online marketing

Online marketing - categorie

Wat is online marketing nu precies

Internet marketing of online marketing is reclame voor producten en diensten via internet. AQT Now is gespecialiseerd als marketing bedrijf is deze vorm van online reclame voor E-commerce bedrijven, webshops en web winkels.

Waaruit bestaat internet reclame

De marketing via het Word Wide Web bestaat uit directe methodes zoals ; Ad Words van google of bannering op andere websites of gesponseerde berichten via social media kanalen.Deze vorm van digitale reclame bestaat ook uit indirecte methodes zoals SEO (optimalisatie voor de zoekmachines), email marketing,  affiliate marketing, influencer marketing of content marketing via bijvoorbeeld blog artikels.Meer webshop verkoop met online marketing zoals SEO en SEA zijn tegenwoordig 2 belangrijke pijlers van een online marketing plan en strategie.

Digitale online reclame zelf doen of uitbesteden?

De 2 opties zijn  mogelijk natuurlijk. Voor starters of kleinere bedrijven is het perfect mogelijk om de digitale reclame voor jouw webshop zelf te maken. Hiervoor is onze webshop handig. Ben je in een onderdeel minder onderlegt, dan kan je afzonderlijke marketing service producten bij ons kopen.Wil je gestructureerd te werk gaan overweeg dan eerst de aankoop van 1 van onze marketing plannen ; Andere onderdelen van jouw internet marketing die je kan kopen zijn bijvoorbeeld een blog, een video door ons laten maken , jouw google my business profiel laten opmaken of een social media post pack aanschaffen. De strategie, het posten en het opvolgen doe je hierbij dan zelf.
Woocommerce webshop advies op maat

Online publiciteit strategie uitbesteden

Wil je als E-commerce bedrijf 100% focussen op je core business, het verkopen van producten of service diensten. Dan kan je er ook voor kiezen om jouw webshop marketing uit te besteden aan een woocommerce consultent met kennis van zaken.Hiervoor kan je beroep doen op ons webshop advies op maat. Als marketing bureau is AQT Now bv gespecialiseerd in online marketing voor Woocommerce shops.